Get Adobe Flash player

Bioblitz i Röttle by

En stor och unik händelse som kommer att genomföras 3-4 augusti i Röttle, Gränna. Det är första gången i Sverige som forskare, artexperter, naturintresserade m.m. samlas för att göra en totalinventering av ett område vad gäller alla förekommande arter, både  djur,  svampar och växter. Arrangemanget är en del av Östra Vätterbrantarrangemanget kring invigningen av det nyligen godkända biosfärområdet.

Mer info finns att läsa på Gränna skogsgrupps webbsida:

http://www.grannaskog.se/Bioblitz%20-%20Dokument.htm

eller på Östra Vätterbranternas webbsida:

http://www.ostravatterbranterna.se/blog/2012/05/11/sveriges-forsta-bioblitz-i-rottle/

Svampklubben kommer dessvärre inte att ha någon aktivitet på plats men alla medlemmar som är intresserade uppmanas att deltaga på plats. Bioblitzen kommer att genomföras på en en förutbestämd yta av en kvadratkilometer from fredagen 3 augusti kl 17:00 till lördagen kl 17:00

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *