Södra Vätterbygdens Svampklubb

kantarell.jpgkarljohan.jpgsvampens dag 4 sept 2011 102.jpgsvampplockning med kollegorna_06.jpgtradsvamp.jpgtrattis.jpg

Besökare

67079
IdagIdag14
IgårIgår10
Denna veckaDenna vecka14
Denna månadDenna månad181
Alla dagarAlla dagar67079
US
UNITED STATES
US

This page uses the IP-to-Country Database provided by WebHosting.Info (http://www.webhosting.info), available from http://ip-to-country.webhosting.info

Årsmötet och Öland

 Ordförande har ordet, våren 2019

Har du hittat säsongens första snödroppe eller tussilago ännu? Det dyker upp lite rapporter i vår snedvridna värld. Som du ser i vårprogrammet påminner det mycket om fjolåret. Nu får vi alla dansa lagom mycket regndans så att vi kan få lite resultat.

Redan nu börjar kampen om vem som ska få diplom för årets svamp 2019. Styrelsen utser vinnaren på styrelsemötet i oktober, så det finns gott om tid för att hitta och rapportera fynd till någon i styrelsen. Skicka gärna bild till Anders Strandh så lägger han ut fyndet på vår webbsida.

 Glöm inte att surfa in på vår fina webbsida för att hålla dig uppdaterad www.svampklubb.se

Nu har vi gjort den ännu enklare. Vad tycker du? Det kommer vara en av många punkter på vårt årsmöte 5 mars.  Välkommen!

Phytoncider är en vetenskaplig förklaring till varför vi mår bra av att vara i skogen. Träden utsöndrar dessa välgörande ämnen och våra nivåer av stresshormoner sjunker samtidigt som immunförsvaret stärks. Det är ytterligare en anledning till att vara mer i skogen

Ta vara på naturen och skogsbada så ofta du kan!

 Eder ordförande Anders Strandh

 

PS.Tänk nu på att det är sista anmälningstillfället till årets Ölandsresa på årsmötet 5 mars. Anmälan sker till Annika Wennberg, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0707-147892.

Som en teaser kommer här i bild på hur det gick 2018 på Öland.